Inicialment, les macrodiscoteques el feien sentir molt insegur. Quan el van trucar del BigBen, al principi es va espantar, però va ser en Jose Luis qu
Nom professional: Kim Disquero

Nom Real: Quim Vilarò

Estil musical:
Soul, Rock, Funky, Pop, Pop Anglès  Disco, Italodisco,
Dance, House, Reggaeton, Patxaga "musica de ball"

Història:

Quim Vilarò: Com molts de Lleida, ja havia tingut contactes amb el món de les discoteques des de ben jove. En ordre cronològic, va començar com a estudiant en pràctiques fent instal·lacions de pubs i discoteques a Sounders cap al 1973-74. I en poc temps, cap al 1975-76 (no recordo exactament), amb uns 15 o 16 anys, va començar a punxar a la Club Lista Azul, una discoteca petita per a joves, i després va continuar al Bus Club, la primera Video-Discoteca de Lleida, Saturnia Sala de Festes, Praxis i al Pub Calígula, on feia sessions matinals en directe amb una unitat mòbil de ràdio Lleida.

Ocasionalment, va actuar a Bocaccio Barna, Windsor... Madrid mentre feia la mili, incloent-hi el cop d'estat, i estava situat als baixos d'aquell edifici que va cremar.

Va col·laborar en l'obertura de Discos Beethoven al carrer st. Ruf amb en Jordi Martínez, cap al 1978. Va tornar a Lleida l'any 1981 i va actuar a Mannigan, Trident, Pub Tropicana, Geometrics, Krakers, It's Okay..., ocasionalment Praxis en la segona època, al Grog de Borges B. ocasionalment, i Pub Provisional. Als anys 90 no va fer gairebé res, ni discoteques ni pubs.

Finalment, va estar al BigBen de 2000 a 2015, muntant els equips i portant les sessions del diumenge a la tarda, on ballaven les parelles de matrimonis grans i que molts dies també venien orquestres a tocar clàssics, d'aquestes sessions, moltes em va substituir el dj Tasies. Amb molta tristesa, va tancar la sala de ball aquell diumenge a la tarda del 19-07-2015 i no va tornar a obrir més. Va penjar els cascos i actualment no està en actiu.

Inicialment, les macrodiscoteques el feien sentir molt insegur. Quan li van trucar del BigBen, al principi es va espantar, però va ser en Jose Luis qui el va animar i convèncer perquè no es fes enrere. Ja feia gairebé 10 anys que no punxava a una cabina i, com pots veure, va estar-hi 15 anys. Té molts bons records del BigBen.

Actualment:
No està en actiu

Residències:
Bigben, Krakers, Trident...

Companys Residents a cabina:
El mestre i gran amic Jose Luis Solé "Turrì", Santi Gutierrez "Santi mola", Carles Montoy, Jordi Mulet, Angel Alonso "El Sarjento" i Xavier Deltell.

Companys de BigBen! Doncs...  Manel Lopez, Jose Luis Solé, Luky, Xavi Martinez, Mario, Mappy, Jose Lorenzo, Jordi Mulet, Noel, Tasies  i Jorge Lasuerte.



Krakers


Provisional

Provisional

Big Ben






Axact

Dj Administrador

Esta es una publicación que intenta informar de los datos y curiosidades de los que nos hacen bailar por la noche, si tienes alguna rectificación o comentario hacerca de estas publicaciones, no dudes en ponerte en contacto con nosotros en info@deejaysdelleida.com

Post A Comment:

0 comments: