Logo Scarlet
Nombres:
Scarlet

Dirección:
Alcalde Costa, 43

Tipo de música:

Dance, Disco, House, Techno, Pachanga, Rock, Salsa

Deejays: 

MIQUEL
MANEL
SANTI
CHEMA
TONI
NANDO
MANOLO 
FRANCISCO

¿Quieres escribir tu la historia o actualizar esta sección? escríbenos al correo info@deejaysdelleida.com

Información:

Sala de fiestas y actuaciones en directo.

Texto de Carles Feixa y Joan Pallares 
L'Scarlett és la que incorpore més coses del que avui entenem per discoteca. Ere la més montada. Amb taules a l'entorn d'una pista, i llums, amb una barra no gaire gran. Jo hi havia ballat, els diumenges a la tarda, no crec que la gent arribés als 18 anys, bastant joveneta. Entraves, tenies la barra a l'esquerra, tenie una mica d'estructura de ball de poble: seients avall i una mena de balconada.

Lo que tenie és que estae molt més guarnit: sofis tapissats, es comence a introduir les llums de flaix i de colors. I llavons les discoteques funcionaen amb tandes de música ripida i tandes de música lenta. La música ripida ere per ballar, i la lenta per a veure si feies algo. No sé com ho sabíem per6 tots sabíem que ere una discoteca.

S'arribae a estar una mica cansat de veure sempre el mateix conjunt cantant sempre les mateixes canqons. I el que t'oferie ere la música de moda, original, si es portae tal conjunt te ficae la música d'aquell conjunt. Potser se n'hi deie Boite. S'utilitzae molt la paraula Boite.

Entrada a Scarlet
Miquel en Scarlet (1981)
Ticket entrada normal
Ticket entrada señorita
¿Quieres escribir tu la historia o actualizar esta sección? escríbenos al correo info@deejaysdelleida.com5 comments:

 1. Amb tot el respecte a :Text de Carles Feixa i Joan Pallares .
  L'SCARLET era un NIGTH CLUB, en el que cada nit hi havia espectacle ( 2 passes,normalment) Magia,Humor, les Vedettes de la Canço española,etc. , i sobre tot erotisme i pornografia, Tot i que a les tardes funcionaba com discoteca,( les sesions tenien musica " rapida" i "lenta",lo que en deien :per ballar " agarrat".
  Alli vaig coincidir amb en "MIGUELITO" i també amb el " TONI" i el "MANOLO",que dissortadament ja no hi son entre nosaltres,i algun altre del que ara no recordo el nom. Erem lo que ara es coneix com " Disjey resident", ( mes hores que un rellotje i per molt poca pasta " no com ara"), i combinant amb la nostra feina a COUPE 76 de la mateixa empresa.Lo XEMA

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Con todo el cariño. Gracias por haberos olvidado de mi. Creo que alguno de vosotros, sin lo que yo os enseñe, tal vez no hubierais llegado tan lejos. (nando)

   Eliminar
  2. Bueno, como ya hemos puesto en todas las paginas, no podemos saberlo todo y por eso necesitamos información, así que te animo a que nos escribas contándonos lo que quieras sobre alguna de estás salas...esta web está hecha precisamente para eso, para reconocer a muchos djs que ya no están en activo y que de alguna manera se les rinda tributo. info@deejaysdelleida.com

   Eliminar
 2. y ningu sen recorde del francisco?

  ResponderEliminar
 3. y ningu sen recorde del francisco?

  ResponderEliminar