Nom professional: DJ Joseph o Joseph Wonder Nom real: Josep Estils musicals: House, Remember, Italo-dance, Disco, altres.
Nom professional: DJ Joseph, Joseph Wonder, Melodjs o Three in the house
Nom real: Josep
Estils musicals: House, Remember, Italo-dance, Disco, Revival.
80´S & 90´S

Història:
Dj Joseph comença els seus passos com Dj a Radio Cap Pont (1987), una ràdio de barri que tenia però una audiència molt gran a tota la ciutat. Des d'allí comença a treballar a Ràdio Corbins ( EMUC ) com a locutor i al poc temps responsable de programació. 
Gràcies a un anunci de treball, i amb l´ambició de ser DJ de discoteca, comença a treballar a Trident, on es convertiria en tot un professional. Allí les sessions es movien sota diferents estils ( finals dels 80 ) i adaptant-se a les diferents modes i edats del públic.

Des d'allí tot va ser projecció a cabina, sales de moda, tant de la ciutat com de fora. També va punxar en diferents festivals i en festes puntuals.

Durant tots aquests anys ha participat en diferents concursos de Djs de DMC (Disco Mix Club) quedant en les millors posicionss. Gràcies a aquests concursos va desenvolupar una tècnica, estil i scratch que sempre mostrava en les seves sessions, creant escola i exemple per molts Djs.

Durants tots aquests anys ( 25 NonStop ) ha produït diversos discos a nivell nacional i internacional. Cite, el famòs èxit ”You Are In Wonder". També ha participat en diferents convencions musicals a Amsterdam o Cannes (Midem).

Carrera culminant al seu pas per la mítica Wonder, on durant més de 10 anys aconseguí moure cada cap de setmana milers de persones, que van quedar marcades de per vida per les seves sessions i 5 anys a les carpes Gurugú de Lleida amb capacitat per 6.000 persones.

Sempre ha compatibilitzat la feina de diari professionalment com a Gestor de Comptes a vàries empreses Lleidatanes, 2 Multinacionals i actualment treballa com comercial en el sector de la seguretat, alarmes i contra incendis a la millor empresa de Lleida i referent de Catalunya i Aragó.

Com a DJ Joseph resident; deixa les cabines al 2006 però mai deixes allò que t´agrada i actualment segueix punxant de forma esporàdica en diferents festes Remember donat
 l´èxit de recordar la dècada dels 90.

  • LLEIDA 90´S: 2018,2019...
  • WONDER DE SEGRE: 2017,2018,2019,2022
  • BIGFEST MOLLERUSSA: 2018,2019...
  • REVIVAL FESTIVAL ALCARRAS: 2019,2022
  • LLEIDA AIRPORT REMEMBER FESTIVAL 2023
  • REVIVAL FESTIVAL SUMMER 2023 TOUR
  • WONDER TOUR
  • MACROAPLEC REMEMBER ALCOVER
  • FM TORRES DE SEGRE 2023
  • LA MARATÓ 2023 ALFARRÀS
  • MACROAPLEC REMEMBER IGUALADA
  • PALAU DE CONGRESSOS NEW YEAR´S PARTY 2023
El trobareu aqui: https://linktr.ee/josephlleida
Instagram: @josephwonderlleida
Facebook: Joseph Wonder Lleida

Residències:
Des de 1987 fins l'actualitat, Radio Cap Pont, Radio Corbins (EMUC), Trident, Melody, Borgia, Elipse, Florida 135, Factory, Xtras, Brownie, Wonder,  Gurugú, River, Pachá Lleida.
Festes Remember.

Companys residents a cabina:
Manel López aka Mamomo, Gigi D'Agostino,  Pere Espinet, DJ Kolmenero, Monica X, Dani Connection, Julio Posadas…

Algunos datos:
DMC 90 BIG BEN – 3 CLASIFICADO
CONVENCION DMC 91 ALCARRAS – 1 CLASIFICADO

Discografia:
You Are in Wonder
Wonder Live mixed 97
Wonder Megamix 97 ( Asia )
Three´s House - Baby Shake (DJ Joseph, Julio Posadas y Manel López)







Lleida Airport Remember Festival 2023


BigFest Mollerussa 2018
Wonder de Segre 2017
Lleida 90s







Remember Lleida Wonder In Time

G
M
T
La función de sonido está limitada a 200 caracteres
Axact

Dj Administrador

Esta es una publicación que intenta informar de los datos y curiosidades de los que nos hacen bailar por la noche, si tienes alguna rectificación o comentario hacerca de estas publicaciones, no dudes en ponerte en contacto con nosotros en info@deejaysdelleida.com

Post A Comment:

0 comments: