Logo Scarlet
Nombres:
Scarlet

Dirección:
Alcalde Costa, 43

Tipo de música:

Dance, Disco, House, Techno, Pachanga, Rock, Salsa

Deejays: 

MIQUEL
MANEL
SANTI
CHEMA

Información:

Sala de fiestas y actuaciones en directo.

Texto de Carles Feixa y Joan Pallares 
L'Scarlett és la que incorpore més coses del que avui entenem per discoteca. Ere la més montada. Amb taules a l'entorn d'una pista, i llums, amb una barra no gaire gran. Jo hi havia ballat, els diumenges a la tarda, no crec que la gent arribés als 18 anys, bastant joveneta. Entraves, tenies la barra a l'esquerra, tenie una mica d'estructura de ball de poble: seients avall i una mena de balconada.

Lo que tenie és que estae molt més guarnit: sofis tapissats, es comence a introduir les llums de flaix i de colors. I llavons les discoteques funcionaen amb tandes de música ripida i tandes de música lenta. La música ripida ere per ballar, i la lenta per a veure si feies algo. No sé com ho sabíem per6 tots sabíem que ere una discoteca.

S'arribae a estar una mica cansat de veure sempre el mateix conjunt cantant sempre les mateixes canqons. I el que t'oferie ere la música de moda, original, si es portae tal conjunt te ficae la música d'aquell conjunt. Potser se n'hi deie Boite. S'utilitzae molt la paraula Boite.

Entrada a Scarlet
Miquel en Scarlet (1981)
Ticket entrada normal
Ticket entrada señorita
¿Quieres escribir tu la historia o actualizar esta sección? escríbenos al correo info@deejaysdelleida.com3 comments:

 1. Amb tot el respecte a :Text de Carles Feixa i Joan Pallares .
  L'SCARLET era un NIGTH CLUB, en el que cada nit hi havia espectacle ( 2 passes,normalment) Magia,Humor, les Vedettes de la Canço española,etc. , i sobre tot erotisme i pornografia, Tot i que a les tardes funcionaba com discoteca,( les sesions tenien musica " rapida" i "lenta",lo que en deien :per ballar " agarrat".
  Alli vaig coincidir amb en "MIGUELITO" i també amb el " TONI" i el "MANOLO",que dissortadament ja no hi son entre nosaltres,i algun altre del que ara no recordo el nom. Erem lo que ara es coneix com " Disjey resident", ( mes hores que un rellotje i per molt poca pasta " no com ara"), i combinant amb la nostra feina a COUPE 76 de la mateixa empresa.Lo XEMA

  ResponderEliminar
 2. y ningu sen recorde del francisco?

  ResponderEliminar
 3. y ningu sen recorde del francisco?

  ResponderEliminar